divendres, 14 de novembre del 2014

Excursió de tardor al voltant de la SèquiaAMPA Escola Guillem de Balsareny

Benvolguts pares i mares,
   
Amb l’inici de fred, comencem les excursions matinals del diumenge i per inaugurar la temporada en farem una de ben especial el proper 23 de novembre. La gent del Parc de la Sèquia ens ha convidat a fer una visita de tardor pel bosc de ribera del tram balsarenyenc de la Sèquia, amb el guia Albert Marsiñach, que ens explicarà els diversos elements que trobarem pel camí. Caminarem per la via, baixarem a la Rabeia i arribarem a la Resclosa dels Manresans, i a partir d’aquest punt ja seguirem la sèquia fins al pont de Santa Maria, on acabarem l’excursió.

 
Com ja sabeu, el costum és que aquestes excursions siguin gratuïtes, però en aquest cas els majors de 8 anys haurem de pagar 4 euros per cap, ja que la cooperativa MengemBages (www.mengembages.coop) ens servirà un tast de productes a mig camí. Per tenir una previsió de gent, és indispensable que us apunteu a l’excursió com a molt tard el dimecres dia 19, trucant al 609 491 584 (Xavi Novell) o enviant un correu a xavinovellbulnes@gmail.com, indicant quantes persones sereu i de quines edats. El pagament el podreu fer el mateix dia de l’excursió. Per qualsevol dubte, podeu trucar al número indicat anteriorment (entre les 13:30 i les 15:00 i a partir de les 19:00).
 
Per altra banda, els nens haurien de venir acompanyats del pare, mare o tutor i aquest es faria responsable del nen, així com d’ell mateix. I com en anteriors sortides, sou lliures de convidar a més gent: avis, tiets, amics o veïns: l’excursió està oberta a tothom.

Haureu de portar un calçat i roba còmode, i una petita motxilla amb aigua i el que cregueu personalment necessari per a una sortida d’aquestes característiques. No estaria de més dur alguna peça d’abric o impermeble, ja que és una zona força humida.

  
Així doncs esteu convidats a la sortida de l’AMPA de l’Escola Guillem de Balsareny. El lloc de trobada serà al davant de l’Escola Guillem a les 10:30.