diumenge, 7 d’abril del 2013

Excursió amb pares. 14 d'abril


Restes de l'esglesia de Sant Pere
Hem programat una nova sortida matinal per al diumenge 14 d’abril. En aquesta ocasió haurem d’anar-hi amb cotxe, ja que l’indret a visitar està situat a un km. al nord de Sant Cugat del Racó (Navàs) i per arribar-hi haurem d’anar per la carretera de Viver (uns 3 kms.) i després recórrer 3 quilòmetres més de pista forestal en bones condicions per circular. Es tracta del pla de Sant Pere de les Cigales, on podrem veure la planta de l’església romànica de Sant Pere (s. XII), vàries tombes, premses de vi i tines excavades a la pedra, restes íberes i medievals i grans baumes. I si el terreny ho permet després de les pluges, encara podrem enfilar-nos al puig Massó per veure la Cova del Lladre i conèixer la llegenda que li dóna nom.
Cova del Lladre

Com sempre, hem decidit que aquestes excursions fossin totalment gratuïtes, així que no hi haurà ni monitors ni assegurances. Es per aquesta raó que els nens haurien de venir acompanyats del pare, mare o tutor i aquest es faria responsable del nen, així com d'ell mateix. I com en anteriors sortides, sou lliures de convidar a més gent: avis, tiets, amics o veïns: l’excursió està oberta a tothom.

Haureu de portar (a part del cotxe, es clar) un calçat i roba d’abric còmode, i una petita motxilla amb aigua, esmorzar, i el que cregueu personalment necessari per a una sortida d'aquestes característiques.

Així doncs esteu convidats a la sortida de l'AMPA de l'Escola Guillem de Balsareny. En un principi, quedem a les 10 del matí a la plaça Onze de Setembre (davant de Cal Masplà) el proper diumenge dia 14 d’abril. L'excursió s'acabarà cap al migdia, pels volts de la una. Si teniu algun dubte, podeu trucar al 93 820 00 57 als vespres