dimarts, 12 de març del 2013

Excursió amb pares: 17 de març


Amb l’arribada del bon temps reprenem les excursions matinals de diumenge. En aquesta ocasió ens aventurarem a pujar a una de les muntanyes més conegudes del poble, el Pla de Calaf. Allà podrem donar una volta a tot el pla, veure un parell de barraques de vinya i les antigues vinyes abandonades, disfrutar de les vistes des de la Punta del Pla i visitar les restes dels primers pobladors que tenim coneixença del terme de Balsareny: els íbers.

Com sempre, hem decidit que aquestes excursions fossin totalment gratuïtes, així que no hi haurà ni monitors ni assegurances. Es per aquesta raó que els nens haurien de venir acompanyats del pare, mare o tutor i aquest es faria responsable del nen, així com d'ell mateix.

Haureu de portar un calçat i roba d’abric còmode,i una petita motxilla amb aigua, esmorzar, i el que cregueu personalment necessari per a una sortida d'aquestes característiques.

Així doncs esteu convidats a la primera sortida de l'AMPA de l'Escola Guillem de Balsareny. En un principi, quedem a les 10 del matí a la plaça Onze de Setembre (davant de Cal Masplà) el proper diumenge dia 17 de març. L'excursió s'acabarà cap al migdia, pels volts de la una per a poder ésser a casa a dinar. Si teniu algun dubte, podeu dirigir-vos a ampabalsareny@gmail.com o podeu trucar al migdia o al vespre al telèfon 93 820 00 57.