dimecres, 20 de novembre del 2013

Hour of Code Balsareny, taller de programació el 22 de desembre


 


HOUR OF CODE BALSARENY
Taller gratuït de programació informàtica per a nois i noies de 7 a 12 anys.
 




Benvolguts pares i mares,
 
Vivim en un món rodejat de tecnologia. La informàtica està present en tots els àmbits de la societat, i les empreses cada cop demanen més empleats amb coneixements de programació.
 
Programar és el procés de comunicar-se amb una màquina en el seu idioma per tal d’aconseguir que faci allò que nosaltres volem. Així com avui en dia no podem concebre que els nostres fills no sàpiguen anglès, és molt important adonar-nos que saber programar un ordinador serà una habilitat indispensable en un futur proper.
 
En paraules de Mark Zuckerberg (fundador de Facebook): "D'aquí a 15 anys estarem ensenyant als nens a programar com ara els ensenyem a llegir o escriure... i ens preguntarem perquè no vam començar a fer-ho abans".
 
En el mes de desembre se celebra a nivell internacional la 'Computer Science Education Week' (Setmana de la Informàtica). L'activitat més destacada d’enguany s'anomena 'The Hour of Code' (L'Hora de la Programació), una iniciativa que pretén acostar la programació informàtica als nens, oferint una hora de classe gratuïta a 10 milions d'alumnes arreu del món.
 
 
Des de l'AMPA de l'escola Guillem de Balsareny ens hem sumat a aquesta iniciativa organitzant un taller gratuït de programació informàtica obert a tots els nois i noies de 7 a 12 anys.
 
Serà un taller divertit, en el que aprendrem a programar fàcil i ràpidament per mitjà de jocs.
 
Diumenge 22 de desembre de 2013
De 10:00h a 12:30h
A la Biblioteca municipal de Balsareny
 
El taller és gratuït i les places són limitades. És important reservar ràpidament la teva entrada.
 
Hi ha dos nivells disponibles: un de "iniciació", per al qual no calen coneixements previs, i un altre de "perfeccionament", per als que ja tenen nocions de programació.
 
Requisits:
- Tots els menors han de venir acompanyats del seu pare, mare o un adult responsable.
- Cal portar un ordinador portàtil per fer els jocs.
- Els inscrits hauran de seguir les instruccions que rebran per email.
 
Per a informació i inscripcions:
www.balsareny.tk
 
AMPA Guillem de Balsareny