dimecres, 15 d’abril del 2015

Sortida al Racó de la Clau (19 d'abril)


Benvolguts pares i mares,

Ja ha arribat la primavera i amb ella una nova excursió dominical de l’AMPA.
En aquesta ocasió caminarem una mica més que de costum, ja que anirem fins a l’indret conegut com el Racó de la Clau, proper a Sobirana, a visitar un petit forn de calç antic que hem recuperat aquest hivern. Entre anar i tornar, caminarem uns 8 Km.

Com sempre, hem decidit que aquestes excursions fossin totalment gratuïtes, així que no hi haurà ni monitors ni assegurances. Es per aquesta raó que els nens haurien de venir acompanyats del pare, mare o tutor i aquest es faria responsable del nen, així com d’ell mateix. I com en anteriors sortides, sou lliures de convidar a més gent: avis, tiets, amics o veïns: l’excursió està oberta a tothom.

Haureu de portar un calçat i roba còmode, i una petita motxilla amb aigua, esmorzar, i el que cregueu personalment necessari per a una sortida d’aquestes característiques. Com que la primavera és com és, no està de més dur alguna peça d’abric o impermeble, per molt bon temps que faci.

Sortirem a les 10 del matí a la plaça Onze de Setembre (davant de Cal Masplà) el proper diumenge dia 19 d’abril. L’excursió s’acabarà cap al migdia, pels volts de la una.

És una activitat que organitzem conjuntament AMPA Guillem de Balsareny, Centre Excursionista de Balsareny, i col·lectiu La Garsa