dimecres, 6 de novembre del 2013

Matinal al Serrat del Maurici, diumenge 10 novembre


PASSEJA, JUGA I APRÈN
 
 
Benvolguts pares i mares,
 
Des de l'AMPA reprenem un any més les excursions matinals. Es tracta de fer petits recorreguts per indrets del nostre terme a fi que els nens i vosaltres passeu una estona de convivència junts, a la vegada que descobrim llocs nous i aprenem a moure'ns per la natura.
 
Són sortides també obertes a germans, tiets, avis, cosins... qualsevol persona serà benvinguda.
 
N’hem programat la primera per aquest mateix diumenge 10 de novembre. En aquesta ocasió pujarem a peu fins al castellot del Serrat del Maurici.
 
Pel camí podríem aprendre a identificar algunes plantes i petjades d'animals. Una vegada a dalt el Serrat del Maurici, s'explicaran algunes petites nocions d'història, del perquè hi ha aquella fortificació allà dalt i podríem també aprendre una mica d'orientació a la muntanya i identificar elements coneguts que es puguin veure des d'allà.
 
Resumint, seria una petita caminada traient profit del camí per aprendre conceptes nous i divertint-nos a la vegada.
 
Com sempre, hem decidit que aquestes excursions fossin totalment gratuïtes, així que no hi haurà ni monitors ni assegurances. Per aquesta raó els nens hauran de venir acompanyats del pare, mare o un adult que se’n faci responsable.
 
Porteu calçat i roba d’abric còmode, i una petita motxilla amb aigua i esmorzar.
 
Així doncs esteu convidats a la sortida de l'AMPA de l'Escola Guillem de Balsareny.
 
Quedem a les 10h del matí a la plaça Onze de Setembre (davant de Cal Masplà) el proper diumenge dia 10 de novembre. L'excursió s'acabarà cap al migdia, pels volts de la 1h.
 
Si teniu algun dubte, podeu trucar al 93 820 00 57 als vespres.