dimarts, 22 d’octubre del 2013

24 OCTUBRE: VAGA GENERAL D'EDUCACIÓ

 

El Marc Unitari de la Comunitat Educativa (integrat per associacions i sindicats de pares, estudiants i professors) ha convocat una vaga per a aquest dijous 24 d'octubre en defensa de l'educació pública, i en protesta contra la LOMCE i contra les retallades.

Des de l'AMPA de l'escola Guillem de Balsareny donem ple suport als mestres que el proper dijous 24 optin per fer vaga. Entenem que els motius per fer vaga estan plenament justificats. Considerem que la proposta de reforma de la Ley Orgánica de Educación, anomenada formalment LOMCE (i més coneguda popularment com a "Ley Wert"), introdueix canvis molt profunds i afectarà molt sensiblement i sovint de forma negativa tant a les famílies com als mestres.

La direcció de l'escola comunicarà els cursos que resulten afectats per la vaga dels docents. Per al bon funcionament dels serveis mínims, aconsellem als pares dels alumnes que en resultin afectats que evitin de deixar els nens al centre.
 
Per al dimecres 23 hi ha convocada una manifestació a Manresa. La concentració és a les 19:00h a la Plaça Crist Rei, tothom vestit de groc.

AMPA escola Guillem de Balsareny