diumenge, 12 de maig del 2013

Excursió de pares 19 de maig

Benvolguts pares i mares,
 
Us convidem a una nova excursió familiar matinal de diumenge. En aquesta ocasió ens aventurarem a pujar a una de les muntanyes més conegudes del poble, el Pla de Calaf. Allà podrem donar una volta a tot el pla, veure un parell de barraques de vinya i les antigues vinyes abandonades, gaudir de les vistes des de la Punta del Pla i visitar les restes dels primers pobladors que tenim coneixença del terme de Balsareny: els ibers.
 
L'excursió és apta per a nens i nenes de totes les edats, i esteu convidats tots: mares, pares, germans, avis, tietes,...
 
Com sempre, hem decidit que aquestes excursions fossin totalment gratuïtes, així que no hi haurà ni monitors ni assegurances. És per aquesta raó que els nens han de venir acompanyats pel seu pare, mare o adult responsable.
 
Haureu de portar un calçat còmode, i una petita motxilla amb aigua, esmorzar, i el que cregueu personalment necessari per a una sortida d'aquestes característiques.
 
Quedem el proper diumenge 19 de maig, a les 10 del matí a la plaça Onze de Setembre (davant de Cal Masplà). L'excursió s'acabarà cap al migdia, pels volts de la una per a poder ésser a casa a dinar.
 
Aquestes sortides són una bona excusa perquè mares, pares i nens passem un matí agradable, envoltats d'amics i de natura, i descobrint nous racons del nostre poble.
 
Us animem a tots a participar!!

 
AMPA Escola Guillem de Balsareny