dimecres, 28 de novembre del 2012

Excursió amb pares: 2 de desembre

Benvolguts pares i mares,

Tornem a organitzar les excursions matinals de diumenge "Passeja, juga i aprèn", on podeu venir tots els pares, mares, germans, tiets... amb els vostres nens.

En aquesta ocasió farem un recorregut ben senzill però desconegut per a alguns. Es tractarà de pujar cap el serrat del Maurici, anar carenejant en direcció oest i arribar a sota la punta del Pla de Calaf. Des d’allà es pot veure la baga del Musset, per on baixarem i aprofitarem per redescobrir la recentment recuperada Font del Musset.

Per altra banda, hem decidit que aquestes excursions fossin totalment gratuïtes, així que no hi haurà ni monitors ni assegurances. Es per aquesta raó que els nens haurien de venir acompanyats del pare, mare o tutor, que es faria responsable del nen.

L'excursió és apta per a totes les edats.

Haureu de portar un calçat i roba d’abric còmode, i una petita motxilla amb aigua, esmorzar, i el que cregueu personalment necessari per a una sortida d'aquestes característiques.

Així doncs esteu convidats a la primera sortida d'aquest curs de l'AMPA de l'Escola Guillem de Balsareny.

Quedem a les 10 del matí a la plaça Onze de Setembre (davant de Cal Masplà) el proper diumenge dia 2 de desembre. L'excursió s'acabarà cap al migdia, pels volts de la una per a poder ésser a casa a dinar.