dijous, 31 de maig del 2012

Excursió per la Sèquia


Aquest proper diumenge dia 3 de juny, l’AMPA torna a organitzar una excursió pel nostre terme. En aquesta ocasió anirem a visitar el primer tram de la Sèquia, una zona d’alt valor històric i natural. Marxarem pel camí de la via per veure la Resclosa des del balç del castell, indret que dóna nom al nostre poble i després baixarem fins a l’inici de la sèquia per reseguir-la fins al pont de Santa Maria, i si hi hagués temps, seguiriem fins a l’alçada del Molí.
Com de costum, es tracta de fer petits recorreguts per indrets del nostre terme a fi que els nens i els pares passeu una estona de convivència junts i a la vegada descobreixin llocs nous i aprenguin a moure's per la natura. I no només restringida als pares, mares i nens, sinó que també poden venir germans, tiets, avis o veïns: qualsevol persona serà benvinguda. L’activitat serà totalment gratuïta, així que no hi haurà ni monitors ni assegurances. Es per aquesta raó que els nens haurien de venir acompanyats del pare, mare o tutor i aquest es faria responsable del nen, així com d'ell mateix.
Haureu de portar un calçat i roba còmode, una gorra per protegir-nos del sol i una petita motxilla amb aigua, esmorzar, i el que cregueu personalment necessari per a una sortida d'aquestes característiques.
Només ens cal dir que aquestes sortides son una bona excusa per conèixer-nos millor i per a que els nostres fills passin un matí agradable envoltats de natura. I si teniu alguna altra idea o en el cas que volguéssiu participar en l'organització de l'activitat, no dubteu en fer-nos-la arribar: serà benvinguda. Tanmateix, si teniu algun dubte o pregunta a fer, no dubteu en posar-vos en contacte amb nosaltres per a resoldre'l.(ampabalsareny@gmail.com o podeu trucar al migdia o al vespre al telèfon 93 820 00 57).
Així doncs esteu convidats a la sortida de l'AMPA de l'Escola Guillem de Balsareny. En un principi, quedem a les 10 del matí a la plaça Onze de Setembre (davant de Cal Masplà) el diumenge dia 3 de juny. L'excursió s'acabarà cap al migdia, pels volts de 2/4 d'una per a poder ésser a casa a dinar.